Windows 8 Consumer Preview + Ürün Anahtarı | Direk Link | Tek Link


Uzun süre bekleyişin  ardından Microsoft, Windows 8 Consumer Preview'i (Windows 8 Beta)görücüye çıkardı. Microsoft un yeni özellikleri ile birlikte Windows 7 den sonra piyasa sürdüğü bu sürüm, yeni şık  masaüstü ekranı, tarayıcısı ve görev yöneticisi ve hızlı erişim araçları ile ön plana çıkıyor.



Not: Windows 8 in boyutu çok büyük indirmek baya vaktinizi alabilir. Bir indirme yöneticisi kullanmanızı tavsiye ederim. Buradan indirebilirsiniz.

32 bit (x86) : İndir/Download (2,3 GB)
64 bit (x64) : İndir/Download (3,1 GB)

Ürün Anahtarı/Product Key:
DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J veya/or NF32V-Q9P3W-7DR7Y-JGWRW-JFCK8

Buradan microsoft un download sitesine de bağlanabilirsiniz.Eğer Windows Consumer Preview' i setup programı yardımıyla kurmak isterseniz ürün anahtarı girmenize gerek kalmadan Windows 8 i kurabilirsiniz.


Sistem Gereksinimleri
İşlemci: 1 gigahertz (GHz) minumum
RAM: 1 gigabyte (GB) (32-bit) yada 2 GB (64-bit)
Bellek(Harddisk): 16 GB (32-bit) yada 20 GB (64-bit)


Programlarım Windows 8 de Çalışacak mı ?
Evet her yeni sürümden sonra akla gelen ilk soru.XP de yada diğer işletim sistemlerinde kullandığım programlar bu sürümle uyumlu mu? Bunu test etmek için buradaki uygulamayı çalıştırın.Bu uygulama bilgisayarınızda kurulu olan programların listesini göstererek windows 8 de çalışıp çalışmadığını size bildirecek.Ya da direk olarak bu sayfaya giderek windows 8 de çalışan programların listesine göz atabilirsiniz.

Yorumlar